Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gaziantep’te Yüksekten Düşen Temizlik İşçisi İsmail Yırtıcı Hayatını Kaybetti

    Gaziantep’te Akınal Sentetik Fabrikası’nda çatıyı temizleyen 33 yaşındaki İsmail Yırtıcı, yaklaşık 9 metre yükseklikten düştü. Ağır yaralanan Yırtıcı, hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Gaziantep'te Akınal Sentetik Fabrikası'nda çatıyı temizleyen 33 yaşındaki İsmail Yırtıcı,

    Gaziantep’te Fabrika İşçisi Yüksekten Düşerek Hayatını Kaybetti

    Gaziantep’te, temizlik yaparken yüksekten düşen bir işçi, hastaneye kaldırıldıktan sonra yaşamını yitirdi.

    Olay, Şehitkamil ilçesindeki 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Akınal Sentetik Fabrikası’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 33 yaşındaki İsmail Yırtıcı, çalıştığı temizlik şirketiyle birlikte fabrikanın çatısını temizleme çalışmaları sırasında henüz belirlenemeyen bir sebeple yaklaşık 9 metre yükseklikten düştü.

    Düşüş sonucunda ağır yaralanan Yırtıcı için 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi ve kısa süre içinde sağlık ve polis ekipleri olay yerine ulaştı. Kritik durumda olan işçiye, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahale gerçekleştirildi. Daha sonra hastaneye kaldırılan İsmail Yırtıcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

    Yırtıcı’nın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından, ailesine teslim edildi.

    Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma süreci başlatıldığı belirtildi.