Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Oyuncularından Onuralp Bitim, Talen Horton-Tucker ve Mikael Jantunen, Paris Basketbol Maçı Öncesi Heyecanlarını Paylaştı

    Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, EuroLeague’deki Paris Basketbol maçı öncesi Onuralp Bitim, Talen Horton-Tucker ve Mikael Jantunen ile basın toplantısı düzenledi. Bitim, Fenerbahçe’ye duyduğu tutkuyu ve galibiyet hedefini vurguladı. Horton-Tucker, Avrupa’daki macerasında kendisini kanıtlamak istediğini belirtti. Jantunen ise, kulübü ve oyuncu kadrosunun kalitesinin kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

    Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, EuroLeague'deki Paris Basketbol maçı öncesi Onuralp

    Fenerbahçe Basketbol Takımı EuroLeague Maçına Hazırlanıyor

    Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yarın gerçekleştireceği EuroLeague mücadelesinde Paris Basketbol ile karşılaşacak. Bu önemli maç öncesinde, takımın oyuncuları Onuralp Bitim, Talen Horton-Tucker ve Mikael Jantunen basın mensuplarıyla bir araya gelerek düşüncelerini paylaştı.

    Onuralp Bitim: “EuroLeague’de Heyecanlıyım”

    Fenerbahçeli oyunculardan Onuralp Bitim, EuroLeague sezonunun ilk maçı için duyduğu heyecanı dile getirdi ve şunları kaydetti: “Sezonun açılışında şampiyonluk madalyasının gururunu taşıyan bir takım olarak sahaya çıkacağımız için oldukça mutluyum. Taraftarlarımızın desteğiyle galibiyet almak için elimizden geleni yapacağız.”

    Bitim, Fenerbahçe’deki kariyerinden dolayı duyduğu mutluluğu vurguladı ve NBA’de yaşadığı sakatlık sonrası Avrupa’ya dönüşünü şöyle açıkladı: “Fenerbahçe benim için bir tutku. Burada olmanın, bu efsane kulübün bir parçası olmanın mutluluğunu yaşıyorum.”

    Talen Horton-Tucker: “Bobby Dixon’dan İlham Aldım”

    Amerikalı oyuncu Talen Horton-Tucker, Fenerbahçe’ye transfer olmadan önce Bobby Dixon ile yaptığı görüşmeleri hatırlatarak, “Bu tarihi organizasyon hakkında duyduğum her şey beni buraya çekti. Buradaki atmosferi deneyimlemek için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

    Bu önemli maça çıkacak olmanın kendisi için büyük bir heyecan kaynağı olduğunu belirten Tucker, şunları sözlerine ekledi: “Taraftarlarımız sayesinde burada kendimi geliştirmek istiyorum. Kişisel hedefim bu takımda en iyi oyuncu olmak.”

    Mikael Jantunen: “Fenerbahçe Tarihi Bir Kulüp”

    Mikael Jantunen, Fenerbahçe’nin büyük bir spor kulübü olduğunu bildiğinin altını çizerek, “Küçük yaştan beri Fenerbahçe’nin büyük tarihine şahitlik ettim. Bu kulüpte oynamak için çok heyecanlıyım. Taraftarlar, atmosfer ve başarı için her şey mükemmel.” dedi.

    Jantunen, takım arkadaşlarıyla birlikte çalışmanın kendisi için büyük avantaj olduğunu ve EuroLeague’deki ikinci yılının heyecanını yaşadığını belirtti: “Bu kadar yetenekli oyuncuyla oynamak, her şeyi daha da kolaylaştırıyor.”

    Tüm oyuncular, yarınki Paris Basketbol karşılaşması için sahada olacak ve taraftarların desteğiyle galip gelmeyi hedefliyor. Fenerbahçe, sezonun ilk maçında önemli bir başlangıç yapmayı amaçlıyor.