Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tokat’ta Motosikletli Genç Yorgun Mermiyle Yaralandı, Bir Şüpheli Gözaltında

    Tokat’ın Erenler Mahallesi’nde motosiklet sürücüsü M.A., belinden vurularak yaralandı. Olayın ardından B.İ. gözaltına alındı. İlk müdahale sonrası hastaneye kaldırılan M.A.’nın yaralanma nedeni polis tarafından belirlendi. Soruşturma devam ediyor.

    Tokat’ın Erenler Mahallesi'nde motosiklet sürücüsü M.A., belinden vurularak yaralandı. Olayın

    Tokat’ta Genç Motosikletli Yaralandı

    Tokat’ta motosikletle seyahat eden bir genç, kurşunla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

    Olayın Gelişimi

    Geçtiğimiz akşam Erenler Mahallesi’nde Erenler Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 19 yaşındaki M.A., motosikletine binerken aniden sırtında bir ağrı hissetti. Durumu panikleyerek 112 Acil Sağlık ambulansının bekleme noktasına gitti. M.A., ilk başta zincirinin koptuğunu düşündü ve yardım talep etti.

    Acil tıp teknisyeni, yaralının yaralanma sebeplerini araştırırken, M.A.’nın aslında bir kurşunla yaralandığını tespit etti. Olayın ardından genç, Tokat Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

    Polis Soruşturması Başlatıldı

    Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, olayın ardından bölgede geniş çaplı bir araştırma başlatarak delil topladı. Yapılan incelemelerde, yaralanan gencin tişörtünde bulunan mermi çekirdeği dikkat çekti.

    Elde edilen bilgiler doğrultusunda B.İ. isimli bir şüphelinin havaya ateş açtığı belirlendi ve gözaltına alındı. Şüpheli, karakol işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, elindeki silah ve yaralının vücudundan çıkan mermi çekirdeği kriminal inceleme için laboratuvara gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.