Trap-Tek Hedef Atış Yarışmaları Kütahya’da Gerçekleşti
Kütahya’da Germiyan Avcılar Derneği tarafından düzenlenen “Trap-Tek Kurşun Şişe-Gong ve Hedef Atış Yarışmaları”, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin katılımıyla hayata geçti.
Atıcılık Severler Bir Araya Geldi
Hacıazizler Mahallesi’ndeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atış Poligonu’nda yapılan organizasyonda, atıcılık sporuna meraklı birçok sporsever bir araya geldi. Yarışmalar, katılımcılar arasında dostluk ve centilmenlik ruhu içerisinde gerçekleşti.
Başkan Kahveci’den Destek Mesajı
Müsabakaları takip eden Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, sporcular ve vatandaşlarla bir araya gelerek atıcılığın, disiplin, dikkat ve refleks geliştiren bir spor dalı olduğuna vurgu yaptı. Kahveci, bu tür etkinliklerin Kütahya’nın spor kültürüne önemli katkılarda bulunduğunu dile getirdi.
Son olarak, etkinliği organize eden Germiyan Avcılar Derneği’ne teşekkür eden Başkan Kahveci, “Kütahya’nın spor alanında daha fazla etkinliğe ev sahipliği yapması için her zaman destek vermeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.
Bu tür etkinliklerin artması, Kütahya’nın spor alanındaki gelişimini desteklerken, toplumsal dayanışma ve spor kültürünü güçlendirmeye de katkıda bulunacak.
KÜTAHYA’DA ATICILIK YARIŞMALARI DÜZENLENDİ
KÜTAHYA’DA ATICILIK YARIŞMALARI DÜZENLENDİ
KÜTAHYA’DA ATICILIK YARIŞMALARI DÜZENLENDİ