Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sivas’ın Kangal İlçesinde Kangal Termik Santrali’nde Yangın Çıktı, Ekipler Olay Yerinde!

    Sivas’ın Kangal ilçesindeki Kangal Termik Santrali’nde bugün öğle saatlerinde yangın çıktığı bildirildi. Torku’nun iştirak ettiği santrali kontrol altına almak için çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi olay yerine yönlendirildi.

    Sivas'ın Kangal ilçesindeki Kangal Termik Santrali'nde bugün öğle saatlerinde yangın

    Kangal Termik Santrali’nde Yangın Alarmı!

    Sivas’ın Kangal ilçesinde yer alan Kangal Termik Santrali’nde, yönetimi Torku’nun iştiraki olan Konya Şeker tarafından işletilen yangın olayı yaşandı. Alevlerin sardığı santrale, müdahale etmek üzere çok sayıda kurtarma ve itfaiye ekibi gönderildi.

    Yangının Sebepleri Araştırılıyor

    Yangın, 8 Şubat 2013 tarihinde özelleştirilerek Torku ve Konya Şeker’e devredilen tesisin içerisinde meydana geldi. Yangın, öğle saatlerinde patlak verirken, durumun aciliyeti sebebiyle olay yerine hızlı bir şekilde itfaiye ve sağlık ekipleri ulaştı. Ekiplerin, yangını kontrol altına almak için gösterdiği çabalar devam etmektedir. Yangının neden kaynaklandığına ilişkin araştırmalar sürdürülmektedir.