Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Niğde’de Jandarma Ekipleri 920 Litre Kaçak Şarap Ele Geçirdi

    Niğde Bor ilçesinde, jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda bir kişinin evinde 920 litre kaçak şarap buldu. Ele geçirilen ürünlere el konulurken, şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. Jandarma, kaçakçılıkla mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

    Niğde Bor ilçesinde, jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda bir kişinin evinde

    Niğde’de Kaçak Şarap Operasyonu

    Niğde İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda 920 litre kaçak şarap ele geçirildi.

    Olayın detaylarına göre, Bor ilçesindeki Bahçeli beldesinde jandarma, kaçak alkol üretimine yönelik bir çalışma yaptı. Gerçekleştirilen operasyonda, bir şüpheliye ait evde yapılan aramalar sonucunda büyük miktarda, tam olarak 920 litre el yapımı kaçak şarap bulunarak muhafaza altına alındı. Ele geçirilen şaraplara el konulurken, şüpheli hakkında da yasal süreç başlatıldığı bildirildi.

    Jandarma yetkilileri, kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Bu tür operasyonların toplumun sağlığı için büyük öneme sahip olduğu ifade edildi.