Malatya’da Korkunç Kaza: Anne ve İki Çocuğu Yaralandı
Malatya’da, karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir anne ve iki çocuğu hafif ticari aracın çarpması sonucu yaralandı. Kaza sonucunda bebek arabasının parçalanması dikkat çekti. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Kaza Anı ve Sonrası
Olay, Malatya-Elazığ karayolu üzerindeki Çöşnük mevkiinde saat 12.15 civarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Elazığ yönünde ilerleyen K.Y. yönetimindeki 01 BCB 200 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan N.A. ve çocukları B.N.A. ile H.N.A.’ya çarptı. Çarpma sonucunda anne ve çocuklar yola savrulurken, bebek arabası da ciddi şekilde hasar gördü.
Olayın hemen ardından çevredekilerin ihbarı sonrasında, bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralı anne ve çocuklar, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Durumları Ciddi
Hastanede tedavi altında olan anne ile çocukların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kaza ile ilgili olarak başlatılan inceleme sürerken, bölgedeki sürücülerin daha dikkatli olması gerektiği vurgulandı.
HAFİF TİCARİ ARACIN ÇARPTIĞI ANNE VE 2 ÇOCUĞU AĞIR YARALANDI
HAFİF TİCARİ ARACIN ÇARPTIĞI ANNE VE 2 ÇOCUĞU AĞIR YARALANDI
HAFİF TİCARİ ARACIN ÇARPTIĞI ANNE VE 2 ÇOCUĞU AĞIR YARALANDI
HAFİF TİCARİ ARACIN ÇARPTIĞI ANNE VE 2 ÇOCUĞU AĞIR YARALANDI