Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, YKS ve LGS’de Dereceye Giren Öğrencilere Ödül Töreni Düzenledi

    Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, YKS ve LGS’de başarılı olan tüm öğrencilere ödüller sunduklarını duyurdu. Tören, Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Öğrencilere dizüstü bilgisayar, cep telefonu, tablet ve çeşitli ödüller verildi. Eğitime sürekli destek verdiklerini vurguladı.

    Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, YKS ve LGS'de başarılı olan

    Canik’te Başarıya Ödüllerle Destek

    Samsun’un Canik ilçesinin Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, YKS ve LGS’de başarılı olan öğrencileri ödüllendirerek bu geleneği sürdürmeye devam ettiklerini açıkladı.

    Başkan Sandıkçı, eğitime olan desteklerinin gitgide arttırarak sürdüğünü belirterek, “Bu yıl da YKS ve LGS’de başarılı olan tüm öğrencilerimizi ödüllerle onurlandırdık” dedi.

    Eğitim İçin Sürekli Çaba

    Ödül töreninde yaptığı konuşmada, eğitim alanındaki projelere odaklandıklarını dile getiren Sandıkçı, “Başarıyla bizleri gururlandıran gençlerimizi devamlı ödüllerle buluşturmayı sürdüreceğiz. Gençlerimizin, geçmişten aldığı ilhamla geleceği şekillendirmesi için en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak, ülkemiz ve dünya için değer üreten bir nesil oluşturmaya kararlıyız” ifadelerini kullandı.

    Eğitime Yönelik Projeler

    Ayrıca, YKS ve LGS sınav ücretleri, üniversite öğrencilerine burs desteği gibi birçok projeyle eğitime yönelik desteklerin kesintisiz devam etmesini hedeflediklerini vurguladı. Sandıkçı, “Eğitim alanındaki projelerimize özenle devam ediyoruz. Üniversite öğrencilerimize sağladığımız burslar ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilere sunduğumuz çanta ile kırtasiye seti desteği yanındayız. Gençlerimizi robotik kodlama, yapay zeka ve siber güvenlik gibi alanlarda eğitiyor, TEKNOFEST ve TÜBİTAK projelerine de destek veriyoruz” dedi.

    Ödül Töreninin Detayları

    Ödül töreni Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Canik Kaymakamı Şeref Aydın, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu ve birçok öğretmen ile aileler katıldı. Törende YKS’de ilk 500’e giren öğrencilere dizüstü bilgisayar, 5000’lik dilime giren öğrencilere cep telefonu, 50000’lik dilime girenlere tablet verildi. Aynı şekilde, LGS’de yüzde 1’lik dilime giren öğrencilere tablet ve gram altın, yüzde 5’lik dilimdekilere tablet, yüzde 10’luk dilimdekilere ise akıllı saat ödülleri takdim edildi.