Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Afyonkarahisar’da 15 Yıldır Aranan Hırsızlık Şüphelisi A.İ.Ş. Yakalandı

    Afyonkarahisar’da çeşitli suçlardan 15 yıl hapis cezası ile aranan A.İ.Ş. polis tarafından yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları sonucu kent merkezinde gözaltına alınan şüpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Afyonkarahisar’da çeşitli suçlardan 15 yıl hapis cezası ile aranan A.İ.Ş.

    Aranan Şahıs Afyonkarahisar’da Yakalandı

    Afyonkarahisar’da, çeşitli suçlar nedeniyle yaklaşık 15 yıl hapis cezasına çarptırılan bir şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.

    Polis Ekiplerinin Başarılı Operasyonu

    Olayla ilgili olarak, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan kişilerin yakalanması amacıyla kapsamlı bir çalışma gerçekleştirildi. Yapılan araştırmalar sonucunda A.İ.Ş. isimli şahsın, ‘Bina ve Eklentileri İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık’ suçundan 14 yıl 8 ay 7 gün hapis cezası ile arandığı belirlendi.

    Şahıs, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu şehir merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltı işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen A.İ.Ş., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekiplerin başarılı operasyonu, emniyet güçlerinin suçla mücadelesindeki kararlılığını bir kez daha ortaya koymuş oldu.