Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sultanbeyli’de AK Parti Heyeti, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” ile Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

    AK Parti, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” çerçevesinde Sultanbeyli’de önemli bir etkinlik düzenleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Ali Tombaş, birlik mesajları vererek, halkın gelecekteki projelere desteğini vurguladı. Etkinliğe birçok milletvekili katıldı ve vatandaşların ilgisi gözlemlendi.

    AK Parti, "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" çerçevesinde Sultanbeyli’de önemli bir etkinlik

    Sultanbeyli’de “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” Etkinliği Coşku ile Gerçekleşti

    AK Parti heyeti, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” programı çerçevesinde Sultanbeyli’de sahaya inerek, vatandaşlarla bir araya geldi ve birlik beraberlik mesajlarını tekrar dile getirdi.

    Sultanbeyli, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen Türkiye Yüzyılı buluşmalarının önemli duraklarından biri haline geldi. Bugün düzenlenen etkinlikte, AK Parti heyeti gün boyu Sultanbeyli halkıyla bir araya geldi. İlçede gerçekleştirilen organizasyonda, AK Parti’nin önde gelen isimleri sıcak bir karşılamayla karşılandı ve bu diyaloglar, toplumsal dayanışmanın güzel bir örneğini oluşturdu. Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş’ın yanı sıra, İçişleri Eski Bakanı Selami Altınok, MKYK Üyesi Hilmi Türkmen, İstanbul Milletvekili Yahya Çelik ve diğer milletvekilleri de etkinlikte yer aldı.

    Buluşmaya Yoğun İlgi: Başkan Tombaş’tan Birlik Mesajları

    Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, etkinlikte birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Tombaş, halkın her zaman ülkenin geleceği için en ön saflarda yer aldığını belirterek, “Bugün burada sadece bir program yapmıyoruz; bu topraklara, halkımıza ve geleceğimize dair güçlü bir kararlılık sergiliyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde şekillenen Türkiye Yüzyılı vizyonuna Sultanbeyli olarak en güçlü desteği veriyoruz. Tüm hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi ve samimiyet, davamızın ne denli sağlam temellere dayandığını bir kez daha gösterdi. Sultanbeyli’in bu kutlu yürüyüşte her zaman öncü olmaya devam edecektir” dedi.

    Gönül Belediyeciliği ile Geleceğe Yürüyüş

    Başkan Tombaş, programın ardından ilçede gerçekleştirilen faaliyetler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Tombaş, “Sultanbeyli’de gönül belediyeciliği prensibiyle her bir vatandaşımızla etkileşimde bulunuyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın yerel yansımalarını ilçemizde hayata geçirecek projelerle kararlı adımlarla ilerleyeceğiz. Bu buluşmaları gerçekleştiren tüm dava ve yol arkadaşlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.