Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Niğde’deki Plastik Fabrikasındaki Yangın Kontrol Altına Alınamıyor, İtfaiye Ekipleri Mücadeleye Devam Ediyor

    Niğde Organize Sanayi Bölgesi’ndeki plastik fabrikasında çıkan yangın, soğutma çalışmalarına rağmen henüz tamamen söndürülemedi. İtfaiye ekipleri, yüksek ısı sebebiyle yanıcı maddelerin kendiliğinden alev alması nedeniyle yangına düzenli aralıklarla müdahale ediyor. Yangının sebebi araştırılırken, çevrede güvenlik önlemleri artırıldı.

    Niğde Organize Sanayi Bölgesi'ndeki plastik fabrikasında çıkan yangın, soğutma çalışmalarına

    Niğde’deki Plastik Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alınamıyor

    Niğde Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir plastik fabrikasında meydana gelen yangın üzerine, soğutma çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. Ancak, bazı yanıcı hammaddelerin yüksek sıcaklık nedeniyle kendiliğinden alev alması, durumda ciddi bir zorluk yaratıyor. İtfaiye ekipleri de bu sebeple, yangın kontrol altına alınana kadar bölgeye düzenli aralıklarla giderek müdahalelerde bulunuyor.

    Yangının Sebebi Henüz Belirsiz

    Geçtiğimiz günlerde patlak veren yangın olayının ardından, itfaiye ekipleri iki günde bir fabrikaya giderek durumu kontrol altında tutmaya çalışıyor. Soğutma çalışmalarının yanı sıra, fabrikanın çevresinde de gerekli güvenlik önlemleri alınmaya devam ediyor. Yetkililer, olası yeni risklere karşılık önceden tedbirli olmak amacıyla ekiplerin hazır bekletildiğini açıkladı.

    Yangının nedenini araştırma işlemleri ise devam ediyor. Yetkililer, tam anlamıyla yangının söndürülmesi için tüm imkanların seferber edildiğini ifade etti. Yangın kontrol altına alınmadan önce, hem çevre güvenliği hem de olayın tam etkilerinin azaltılması için çalışmalar aralıksız sürmektedir.