Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Nureddin Nebati, İstanbul Avcılar’da Vatandaşlarla Buluştu ve Taziye Ziyaretlerinde Bulundu

    AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, “Türkiye Yılı” etkinlikleri kapsamında İstanbul Avcılar’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Cemaatle cenaze namazına katılan Nebati, ardından Kızılay ve fabrikaları ziyaret etti. Kanser tedavisi gören Emin Bingöllü’ye geçmiş olsun dileyen Nebati, taziye için Perihan Mucuk’u da evinde ziyaret etti.

    AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, "Türkiye Yılı" etkinlikleri kapsamında

    Avcılar’da Vatandaşlarla Buluştu

    AK Parti Mersin Milletvekili ve eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul’un Avcılar ilçesinde düzenlenen etkinliklerde vatandaşlarla bir araya geldi.

    Programın Detayları ve Ziyaretler

    “Türkiye Yüzyılı” buluşmaları kapsamında İstanbul’un Avcılar bölgesinde çeşitli etkinliklere katılan Nebati, Avcılar İlçe Başkanı Gürkan Aksoy ve partililerin de yer aldığı bir grup ile programına devam etti. İlk olarak Ulu Camii’nde bir vatandaşın cenaze namazına katılan Nebati, burada cami cemaati ile bir araya gelerek sohbet etti ve tokalaşarak vatandaşların acısını paylaştı.

    Ziyaretine Aksev Kültür Merkezi ile Kızılay’ın Avcılar şubesini gezerek devam eden Nebati, ardından üç farklı fabrika ziyaretinde bulundu. Tüm bu etkinliklerin ardından, kanser hastası Emin Bingöllü’yü evinde ziyaret eden Nebati, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca, kısa süre önce eşini kanserden kaybeden Perihan Mucuk’a taziye ziyaretinde bulunarak, acısını paylaştı.

    Nebati’nin bu anlamlı ziyaretleri, halkla olan bağlarını güçlendirirken, aynı zamanda toplumun farklı kesimlerine destek olmakta olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.