Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: “Filistin davası milli davamızdır, Netanyahu’ya gerekli ceza verilmelidir.”

    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin meselesinin Türkiye için ulusal bir konu olduğunu vurguladı ve İsrail Başbakanı Netanyahu’nun mutlaka ceza alması gerektiğini ifade etti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    AK Parti Sözcüsü’nden Önemli Açıklama

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin meselesinin Türkiye için son derece önemli bir konu olduğunu vurguladı. Çelik, “Filistin davası bizim milli davamızdır, bu konuda üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmekten kaçınmayacağız” diye ifade etti.

    Netanyahu’nun Cezalandırılması Gerekiyor

    Sözcü Ömer Çelik, ayrıca İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun yaptığı eylemler nedeniyle mutlaka cezalandırılması gerektiğini belirtti. Çelik, “Uluslararası toplumun da bu konuda daha sert adımlar atarak, hukuksuzluklara karşı durması gerekmektedir” şeklinde konuştu.

    Çelik, Türkiye’nin her zaman Filistin’in yanında olacağını ve bu duruşun asla değişmeyeceğini vurguladı. Hükümetin bu konudaki kararlılığı, Türkiye’nin dış politikası açısından da büyük önem taşıyor.