Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Üniversite Kazanan Tüm Öğrencilere Burs Desteği Sağlayacak

    Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeden üniversiteye yerleşen öğrencilere burs desteği sağlamaya devam ettiklerini duyurdu. Öğrencilerin başvuruları 30 Eylül 2025’e kadar kabul edilecek ve 3 yıldır bu destek kesintisiz sürüyor.

    Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeden üniversiteye yerleşen öğrencilere burs

    Canik’te Üniversiteye Yerleşen Öğrencilere Burs Desteği

    Samsun’un Canik ilçesinin Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, bu yıl da üniversiteleri kazanan bütün öğrencilerine burs sağlamaya devam ettiklerini duyurdu.

    Başkan Sandıkçı, ilçeden üniversiteye yerleşen öğrencilerin eğitim süreçlerine katkı sunduklarını ifade ederek, “ ilçemizden üniversiteyi kazanan tüm öğrencilere burs desteği vermeye kararlıyız” şeklinde konuştu.

    Sandıkçı, başvuruların sona ermesinin ardından burs ödemelerinin öğrencilere aktarılacağını aktardı.

    Kesintisiz Destek Üçüncü Yılda

    Burs desteğini son üç yıldır aralıksız olarak sürdürdüklerini belirten Başkan Sandıkçı, “Herhangi bir şart olmaksızın, ilçemizden üniversiteye yerleşen tüm öğrencilerimize burs desteği sağlamayı sürdüreceğiz. Eğitim dostu bir belediye olarak eğitimle ilgili örnek projeleri hayata geçirmeye devam etmekteyiz” dedi.

    Son Başvuru Tarihi 30 Eylül

    Canik Belediyesi, öğrencileri bilim, teknoloji, yapay zeka ve yazılım alanlarında ücretsiz eğitim ile buluşturmanın yanı sıra, KPSS, LGS ve YKS gibi önemli sınavların ücretlerini de karşılamaktadır. Üniversite öğrencilerine yönelik burs için başvurular devam ediyor. Canik ilçesinden üniversiteye yerleşen öğrencilerin, TC kimlik fotokopisi ve öğrenci belgesi ile birlikte 30 Eylül 2025 tarihine kadar Canik Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi’ne başvuru yapabileceği bildirildi.