Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    AFAD, Deprem Çalışma Grubu’na Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’ı Dâhil Etti

    AFAD, deprem farkındalığını artırmak ve politika geliştirmek amacıyla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’ı Deprem Çalışma Grubu’na dahil etti. Türkdoğan, kamuoyunu bilgilendirme ve sarsıntı verilerini paylaşma çalışmalarına katkı sağlayacak.

    AFAD, deprem farkındalığını artırmak ve politika geliştirmek amacıyla Alanya Alaaddin

    AFAD, Deprem Çalışma Grubu’na Yeni İsim Ekledi

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), deprem bilincini artırmayı ve politika geliştirme çabalarını güçlendirmek amacıyla yeni bir isimle anlaşma sağladı. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Deprem Çalışma Grubu’na üye olarak katıldı.

    Politika Önerileri ve Kamu Bilinçlendirmesi

    Deprem ile ilgili politika önerileri oluşturmak, kamuoyunu etkili bir şekilde bilgilendirmek ve yaşanan depremlerle ilgili resmi verileri anında paylaşmak için çalışmalarını sürdüren AFAD, yeni bir ismi üyeleri arasına kattı. Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’ın görevi, bu çabalara önemli bir katkı sağlayacak.

    İş Birliği ile Toplumsal Farkındalık

    Uzman akademisyenlerden oluşan bu ekip, üniversiteler ve ilgili kurumlarla güçlü iş birliği kurarak toplumsal farkındalığı artırmayı ve bilimsel verileri politika süreçlerine dâhil etmeyi hedefliyor.

    Prof. Dr. Türkdoğan’ın Rolü ve Önemi

    Yeni görevi ile birlikte Prof. Dr. Türkdoğan’ın, grup içindeki çalışmaları güçlendirmesi bekleniyor. Yetkililer, akademisyenin birikimlerinin deprem bilincinin arttırılmasına fayda sağlayacağının altını çiziyor.