Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kıbrıs Gazisi Aziz Kara, Salihli’de Askere Törende Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Kıbrıs Gazisi Aziz Kara (72), Manisa’nın Salihli ilçesinde askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Hamidiye Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine yerel yöneticiler, gaziler ve ailesi katıldı. Aziz Kara, kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta defnedildi.

    Kıbrıs Gazisi Aziz Kara (72), Manisa'nın Salihli ilçesinde askeri törenle

    Kıbrıs Gazisi Aziz Kara, Manisa’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Hayatını kaybeden 72 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Aziz Kara, Manisa’nın Salihli ilçesinde gerçekleştirilen askeri bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

    Aslen Salihli doğumlu olan ve Kıbrıs’ta yaşayan iki çocuk babası Aziz Kara, öldü. Kendisi için Salihli’deki Hamidiye Camisi’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Kara’nın Türk bayrağına sarılı olan tabutu, cenaze törenine katılan askerler tarafından caminin avlusuna taşındı. Salihli İlçe Müftüsü Ali Çebi’nin yönettiği cenaze namazının ardından, Kıbrıs Gazisi Aziz Kara, Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

    Toplumsal Dayanışma ve Vefa

    Cenaze merasimine, Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan, Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Doğukan Karaaslan, Belediye Başkan Yardımcıları Yavuz Özdem, Selim Akbıyıkoğlu ve İsmail Hakkı Aslan, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz, Muharip Gaziler Derneği Salihli Şube Başkanı Nevzat Aydın, diğer gaziler ve Aziz Kara’nın yakınları katılarak ona olan saygılarını gösterdi.

    Kıbrıs Gazisi Aziz Kara’nın hayatı, ülkesine olan bağlılığı ve cesaretiyle hatırlanacak. Onun anısına duyulan saygı, Salihli’de geniş bir katılımla tescillendi.