Galatasaray Alanyaspor Maçına Hazırlanıyor
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de 7. haftasında Corendon Alanyaspor ile gerçekleştireceği deplasman karşılaşmasının hazırlıklarını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde sürdürdü.
İdman Detayları
Teknik Direktör Okan Buruk’un yönetimindeki antrenman, topla yapılan ısınma hareketleriyle başladı. İdmanın devamında, oyuncular iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise topa sahip olma ve ardından savunma ile hücum çalışmaları yapıldı.
Son Hazırlıklar ve Seyahat
Sarı-kırmızılı ekip, yarın saat 13.00’te gerçekleştirilecek son antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak. Sonrasında ise takım İstanbul’dan Alanya’ya hareket edecek. Galatasaray, bu önemli karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamlayarak sahaya çıkmayı bekliyor.