Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kırklareli’nde Kaçak Balık Avcılığına Yönelik Denetim: Mevzuata Aykırı Parakete Ele Geçirildi

    Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Armağan Köyü’ndeki göletlerde kaçak balık avcılığına yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetim sırasında yasaklı parakete düzenekleri ele geçirilip, içindeki balıklar suya salındı.

    Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Armağan Köyü'ndeki göletlerde kaçak

    Kırklareli’nde Kaçak Balık Avına Karşı Denetimler Gerçekleştirildi

    Kırklareli iline bağlı Armağan Köyü’nde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne ait ekipler, göletlerde kaçak balık avcılığı faaliyetlerine yönelik kapsamlı bir denetim yürüttü.

    Denetim sırasında, köy baraj gölünde mevzuata aykırı olarak kullanılan paraketeler tespit edildi. Bu tuzaklar, su içinde asılı veya dibe doğru uzanan şekilde düzenlenmiş iğnelerden oluşan yasaklı avcılık yöntemleri olarak biliniyor.

    Ekipler, buldukları paraketelerdeki balıkları sağlıklı bir şekilde suya geri bıraktı. Bu tür denetimlerin devam edeceği belirtilirken, kaçak avcılıkla mücadelenin sürdüğü vurgulandı.