Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık’tan Önemli Açıklamalar
DENİZLİ (İHA) – Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, ilçede planlanan 400 milyon liralık belediye hizmet binası ve iş merkezi projesinin engellenmesine dair açıklamalarda bulundu. Çeşitli eleştirilerle karşılaştıklarını belirten Başkan Tatık, “Seçildiğim ilk günden itibaren parti rozetimi çıkardım ve halkımıza eşit hizmet sunmak için çabalıyorum. Benim için Tavas her şeyin önünde gelir, hizmetlerim ise yönüm” ifadelerini kullandı.
Engellerle Mücadele Ediyoruz
Başkan Kadir Tatık, CHP İlçe Başkanı Hasan Keçeci’nin yeniden güven tazelediği ilçe kongresinde projeleri hakkında da önemli bilgiler paylaştı. Tatık, başkanlık makamında asılı olan “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözünü hatırlatarak, “Bu güne kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Ancak, bazı engellemelerle ve önümüzü kesmek isteyenlerle karşı karşıyayız” dedi.
Proje Detayları ve Kentsel Sit Alanı Sorunu
Hükümetle yapılan görüşmelere ve Avrupa Fonları’ndan sağlanan 15 yıl vadeli krediye de dikkat çeken Tatık, “Çarşımızı geliştirmek ve Tavas’ı ileri götürmek amacıyla hazırladığımız 400 milyon liralık proje için olumlu adımlar attık. Fakat projemizin poz numaraları alındıktan sonra bölge kentsel sit alanı ilan edildi. Bu nedenle proje artık ilerleyemiyor” şeklinde konuştu.
Eleştirilerin Ardında Durum Analizi
Bazı projelerin tamamlanamaması nedeniyle eleştiriler aldıklarını belirten Tatık, “Özellikle Bağlar Yolunun yapımıyla ilgili olan süreçte de sorunlar yaşıyoruz. İhale süreci hala devam ediyor. Kamu İhale Kurumu, süresi içerisinde gerekli yetkilerini kullanıyor, bu durum ihalelerdeki gecikmeleri artırıyor” diye ekledi.
Tatık, “Bir Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olarak görevde bulunduğum süre zarfında, parti rozetimi çıkardım ve halkımıza, milli değerlerimizle, tüm ayrımcılıklardan uzak bir şekilde hizmet veriyoruz. Sağda solda benimle ilgili duyduğunuz tüm söylentilere itibar etmeyin, zira ben CHP’li bir bireyim ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini savunan biriyim” diyerek sözlerini tamamladı.
SEDYE İLE AMBULANSA ALINARAK KONTROL EDİLEN SAFİYE NİNENİN SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU BELİRTİLDİ.
KAYIP OLAN SAFİYE NİNE ‘DRON’LA BULUNDU
SEDYE İLE AMBULANSA ALINARAK KONTROL EDİLEN SAFİYE NİNENİN SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU BELİRTİLDİ.
KAYIP OLAN SAFİYE NİNE ‘DRON’LA BULUNDU
SEDYE İLE AMBULANSA ALINARAK KONTROL EDİLEN SAFİYE NİNENİN SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU BELİRTİLDİ.
KAYIP OLAN SAFİYE NİNE ‘DRON’LA BULUNDU