2025 Yılı Eylül Ayı Çocuk Meclisi Toplantısı Düzenlendi
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Çocuk Meclisi’nin Eylül ayı toplantısı, 2025 yılı için gerçekleştirildi. Bu toplantı kapsamında çocuklar, daha yaşanabilir bir şehir için düşündükleri çözüm önerilerini ve hayallerini paylaştılar.
Olağan Toplantıya Yoğun Katılım
Mezitli Çocuk Kampüsü Çok Amaçlı Salon’da yapılan olağan toplantı, Çocuk Meclisi Başkanı Meriç Yeşilçayır, Katip Efe Dokuzoğlu ve Yardımcı Katip Ayşegül Ece Erol’un katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantının başında, Katip Efe Dokuzoğlu, bir önceki toplantıya ait tutanak özetini okuyarak gündeme geçiş yaptı.
Çocuklardan Öneriler Geldi
Toplantıda, komisyonlardan gelen konular detaylı bir şekilde görüşüldü. Dilek ve temenniler kısmında ise çocuklar, kendi fikirlerini ve hayallerini dile getirerek, yaşanabilir bir kent için çeşitli önerilerde bulundular. Toplantı sonunda, üyeler tarafından toplamda 27 adet önerge sunuldu.
Çocuk Meclisi Başkanı’ndan Duygusal Veda
Çocuk Meclisi Başkanı Meriç Yeşilçayır, toplantıda yaptığı konuşmada, “Sondan bir önceki meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Bu nedenle tüm arkadaşlarım oldukça heyecanlıydı. Kasım ayındaki toplantıda seçimler ve kutlamalar düzenleyeceğiz. Bu toplantıda görevimi başka birine devredeceğim. Hem mutluyum hem de veda edeceğim için biraz üzgünüm,” diyerek duygularını ifade etti.
Son Toplantı 22 Kasım’da
22 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan çocuk meclisi toplantısının, 2025 yılı için düzenlenecek son toplantı olacağı vurgulandı.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KADIN VE AİLE HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÖNCÜLÜĞÜNDE KURULAN ÇOCUK MECLİSİ’NİN, 2025 YILI EYLÜL AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KADIN VE AİLE HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÖNCÜLÜĞÜNDE KURULAN ÇOCUK MECLİSİ’NİN, 2025 YILI EYLÜL AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
HAC VE UMRE SEYAHAT ACENTALARI DERNEĞİ BAŞKANI DİYAEDDİN ŞAHİN
HAC VE UMRE SEYAHAT ACENTALARI DERNEĞİ BAŞKANI DİYAEDDİN ŞAHİN