Kayseri’de kar yağışı nedeniyle önemli yollar tır trafiğine kapandı, bekleyen araçlar sınır kapısını andırdı.

Editör
1 Dakika Okuma
Kayseri’de kar yağışı nedeniyle önemli yollar tır trafiğine kapandı, bekleyen araçlar sınır kapısını andırdı.

Kayseri’de Kar Yağışı Nedeniyle Kara Yolları Kapatıldı

Kayseri’de kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Kayseri-Malatya ile Kayseri-Kahramanmaraş kara yolları tır trafiğine kapanırken, beklemeye geçen araçlar sınır kapısı manzarasını andırdı.

Kayseri’de etkili olan kar yağışı ve tipi yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Olumsuz hava şartları sebebiyle Kayseri-Pınarbaşı kara yolu çekici ve tır trafiğine kapatıldı. Ayrıca, Pınarbaşı-Gürün ve Pınarbaşı-Göksun yolları ise iki yönlü olarak tüm araç trafiğine kapandı. Tır trafiğine kapatılan yol sonrası araçlar, Kayseri-Malatya yolu uygulama noktasında polis ekipleri tarafından park alanlarına yönlendirildi.

Sınır Kapısını Aratmayan Görüntü

Yola devam edemeyen tırlar, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan alanlarda yollar açılana kadar beklemeye alındı ve havadan dron ile görüntülendi. Elde edilen görüntüler, sınır kapısında bekleyen tırları hatırlattı.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş