Omurilik felci tedavisi için fon toplayan Wings for Life World Run bu yıl 13. kez gerçekleştiriliyor.

Editör
1 Dakika Okuma
Omurilik felci tedavisi için fon toplayan Wings for Life World Run bu yıl 13. kez gerçekleştiriliyor.

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği Wings for Life World Run, bu yıl 13. kez koşulacak.

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği Wings for Life World Run, bu yıl 13. kez düzenlenecek. 2014 yılından beri 192 farklı milletten toplam 1 milyon 870 bin 253 kişinin katıldığı etkinlikte 60,53 milyon Euro bağış toplandı. Wings For Life World Run, 10 Mayıs Pazar günü tüm dünyada eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl 192 ülkede yapılan Wings for Life World Run’a 300 binden fazla koşucu katıldı. Organizasyonun Türkiye ayağı bu yıl İstanbul Kuruçeşme ve İzmir İnciraltı Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek.

Wings for Life World Run 2026’da Türkiye genelinde toplam 5 bin koşucunun etkinliğe katılması planlanıyor. İstanbul’da yapılacak fiziksel koşuya 3 bin kişi, İzmir’de koşu kulüpleriyle birlikte organize edilecek etkinliğe 1500 kişi, App Run katılımlarıyla ise 500 kişinin katılması bekleniyor.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş