Uşak’ta İki Araç Çarpıştı: 9 Yaralı
Uşak’ta iki otomobilin çarpışması sonucunda 9 kişi yaralı olarak hastaneye sevk edildi.
Kaza anı, Sarayaltı Mahallesi’nin Nuri Şeker Caddesi ile Üçüncü Cengizhan Sokak kesişim noktası civarında gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, S.O. (35) yönetimindeki 64 ACT 954 plakalı araç, Nuri Şeker Caddesi üzerinde ilerleyen A.K. (24) idaresindeki 64 AK 262 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da ciddi maddi hasar oluştu ve toplamda 9 kişi yaralandı.
Olayın ardından çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve kısa sürede bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Kazada sürücüler dışında, 64 ACT 954 plakalı araçtaki yolcular N.T. (36), Ş.L.O. (10), Ş.S.O. (3), F.E. (78), G.E. (38), F.Z.E. (2) ve H.N.T. (7) hafif yaralanmalarla durumu atlattı. Yaralı bireyler, şehirdeki hastanelere sevk edildi ve sağlık durumlarının genel olarak iyi olduğu bildirildi.
Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Yetkililer kazayla ilgili olarak inceleme başlattı. Olayın nedenine dair detayların araştırılması ve benzer kazaların önlenmesi için çalışmalar devam ediyor.