Elazığ’daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı
Elazığ’da yer alan bir ağaçlık alanda meydana gelen yangın, çevre sakinlerinin duyarlılığı sayesinde söndürüldü.
Yangının çıkışı, Elazığ’ın Baskil ilçesine bağlı Karakaş köyünde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, henüz nedeni tam olarak belirlenemeyen bir hadise sonrası ağaçlık alanda alevler yükselmeye başladı. Yangını gören yerel halk, hemen harekete geçerek ilk müdahaleleri gerçekleştirdi ve durumu kısa sürede yangın söndürme ekiplerine haber verdiler.
Kısa süre içinde alevler, vatandaşlar ve profesyonel itfaiye ekiplerinin ortak çabaları ile kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayın ardından herhangi bir yaralanma yaşanmadığı bildirildi.
Yangın Sebebi Araştırılıyor
Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için ilgili birimler tarafından çalışma başlatılacak. Vatandaşların gösterdiği hızlı tepki, olası bir faciayı önlerken, bölgedeki doğal alanların korunmasına yönelik önlemler de gündeme gelecek.
ELAZIĞ’DA AĞAÇLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN, VATANDAŞLARIN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ
ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU
ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU
ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU