Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hüyük’te 19 Eylül Gaziler Günü Anma Töreni Gerçekleştirildi

    19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Konya’nın Hüyük ilçesinde anma etkinliği gerçekleştirildi. Hüyük Kaymakamı Ebrar Evsen ve Belediye Başkanı Sadık Sefer’in katılımıyla gerçekleşen programda, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu ve ardından saygı duruşu yapıldı.

    19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Konya'nın Hüyük ilçesinde anma etkinliği

    19 Eylül Gaziler Günü Kutlamaları Hüyük’te Gerçekleşti

    Konya’nın Hüyük ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde anlam dolu bir anma programı düzenlendi.

    Etkinliğe ilçenin protokol üyeleri, gaziler ve şehitlerin aileleri katılım sağladı. Törenin başlangıcında, Atatürk Anıtı’na çelenklerin bırakılmasıyla anma süreci başladı. Devamında ise İstiklal Marşı eşliğinde şehitler ve gazilere saygı duruşunda bulunuldu. Hüyük Kaymakamı Ebrar Evsen, Belediye Başkanı Sadık Sefer, çeşitli kurum amirleri, gaziler, şehit yakınları ve eğitim sektörü temsilcileri bu anlamlı günde bir araya geldi.

    Gaziler Günü, ülkemizin bağımsızlığı için mücadele eden kahramanları anmak adına her yıl düzenleniyor ve bu tür organizasyonlar, toplumun birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiriyor.