19 Eylül Gaziler Günü’nde Kahraman Gazilerimiz Anıldı
Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Tanfer, “Gazilerimiz, bu topraklardaki varlığımızın güvencesidir” sözleriyle gazilerin önemini vurguladı. Kendisine boş durmayan ebediyete intikal eden gazilere rahmet ve minnet duygularıyla da anarak, bugünün anlamını derinlemesine paylaştı.
Kahramanların Mücadelesi Unutulmaz
Hüseyin Tanfer, mesajında; “Milletimizin geçmişi, kahramanlıklarla doludur. Bugün huzur içinde yaşadığımız bu topraklar, gazilerimizin ve şehitlerimizin fedakarlıkları sayesinde mümkün olmuştur” ifadelerini kullandı. Tanfer, atalarımızın bize emanet ettiği bu vatanı korumak için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerektiğini belirtti.
Bağımsızlık ve vatan sevgisinin önemine değinen Tanfer, “Ecdadımız, destanı yazan kahramanlardan oluşmaktadır. Bizler o kahramanların torunları olarak onların mirasına sahip çıkmalıyız” dedi.
Geleceğimizin Teminatı: Vatan Sevgisi
Tanfer, “Çocuklarımıza şehitlerimiz ve gazilerimizin destanlarını öğretmeliyiz. Vatan sevgisi ve gazilik bilincimizin diri tutulması geleceğimizin güvencesidir” sözleriyle geleceğe yönelik umut dolu bir mesaj verdi. 15 Temmuz’da ortaya konulan direnç ve birlikteliğin, milletin gücünü gösterdiğini belirtirken, “Bu millet gazi olmanın onurunu taşımaktadır” ifadesini kullandı.
Gazilerimiz, Gurur Kaynağımızdır
Kent Konseyi Başkanı, gazilerin vatanın bölünmez bütünlüğü için gösterdiği cesareti ve çabayı yücelterek, “Vatanımızın gerçek sahipleri kahraman şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Onlar, sadakat ve vatan sevgisinin en güzel örneklerini teşkil etmektedir” dedi. Tanfer, yayımladığı mesajda, tüm gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü en içten dilekleriyle kutlarken, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitleri rahmetle andığını belirtti.
Hayatta olan gazilerimize de sağlık, huzur ve uzun ömür temennilerini ileten Tanfer, vatan sevgisinin her daim ön planda olmasının önemini bir kez daha hatırlattı.
BURSA’DA POLİS EKİPLERİ İLE ŞÜPHELİ ŞAHIS ARASINDA YAŞANAN KOVALAMACA KAHVEHANEDE SON BULDU. TUVALETE GİREREK UYUŞTURUCUYU KLOZET DELİĞİNE ATAN ŞAHIS, EKİPLER TARAFINDAN KISKIVRAK YAKALANDI.
YAKALANAN ŞAHIS, ADLİYEYE SEVK EDİLMEK ÜZERE GÖZALTINA ALINDI.