Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası’ndan Elendi
Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu’nda Giresunspor, kendi sahasında mücadele ettiği 52 Orduspor FK’ya 2-1’lik skorla yenilerek turnuvadan elendi. Bu sonuçla birlikte konuk ekip, bir üst tura yükselmeyi başardı.
Maç Detayları
Karşılaşma, Çotanak Spor Kompleksi’nde gerçekleşirken, hakemlik görevini Tolga Akbaba’nın yanı sıra Muhammet Metin Taş, Berkay Salman ve İsmet Yılmaz üstlendi.
Giresunspor’un kadrosunda kaleci Göktan’ın yanı sıra defans oyuncuları Şenel Hami, Ali Emirhan, Arda Kılıç ve Muhammet yer alırken, ortada Barış ve Şahin ile hücumda Mehmet, Furkan Kütük, Emre ve Alperen bulunuyordu. Takımın çalıştırıcısı ise Mustafa İşçelebi idi.
52 Orduspor FK’nın kadrosunda kaleci Taha’nın yanı sıra defansif oyuncular Yiğit, Enes, Yunus ve Dağhan yer aldı. Orta sahada Mustafa ve Zafer Göktuğ ile hücum hattında Rıdvan, Yusuf Mert ve Eray bulunuyordu. Takımın teknik direktörü Bülent Yenihayat idi.
Goller ve Disiplin Cezaları
Maçın başlama düdüğünden yalnızca 11. dakikada Giresunspor’dan Şenel Hami Aydemir’in attığı golle öne geçti. Ancak 52 Orduspor FK, 52. dakikada Yusuf Mert Tunç ile eşitliği sağladı. Maçın son anlarında, 90+4. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Yusuf Mert, konuk takımın galibiyetini ilan etti.
Karşılaşma sırasında sarı kart gören oyuncular arasında 52 Orduspor FK’dan Rıdvan Tekkeşin, Enes Yetim ve Yunus Köse, Giresunspor’dan ise Alperen Köşker yer aldı.
Bu sonuçla, 52 Orduspor FK bir üst tura adını yazdırdı ve Giresunspor’a turnuvada veda ettirdi.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2. ELEME TURUNDA GİRESUNSPOR, 52 ORDUSPOR FK’YI KONUK ETTİ. 52 ORDUSPOR FK, 2-1 GALİP GELEREK KUPADA BİR ÜST TURA YÜKSELDİ.