Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Nilüfer Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü’nde Gazi ve Şehit Yakınlarına Unutulmaz Gölyazı Gezisi Düzenledi

    Nilüfer Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazi ve şehit yakınlarına yönelik etkinlikler düzenledi. Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, şehitlikleri ziyaret ederek dernek başkanlarıyla bir araya geldi ve fedakarlıklarına minnet duydu. Ayrıca, Gölyazı gezisi ve süt helvası ikramları yapıldı.

    Nilüfer Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazi ve şehit

    Nilüfer Belediyesi’nden Gaziler Günü Etkinlikleri

    Nilüfer Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, gazi ve şehit ailelerine özel bir Gölyazı gezisi düzenledi. Ayrıca, etkinlikler kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, gazi ve şehit yakınları ile bir araya geldi.

    Şehitlik Ziyareti ve Teşekkür Mesajları

    Başkan Yardımcısı Okan Şahin, Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde Mihraplı Şehitlik Yerleşkesi’ni ziyaret ederek, burada çeşitli dernekleri temsil eden üyelerle buluştu. Şahin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Adem Erdem ve ekibi, Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevin Fırtına ve diğer üyeler ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Haşim Sivri ve temsilcileriyle bir araya geldi.

    Bu buluşmalarda şükranlarını ifade eden Okan Şahin, “Sizlerin yaşadığı zorlu süreçler sayesinde bizler bugün bu güzel Cumhuriyet’te yaşıyoruz. Sizlere minnet duyuyoruz. Hem gazilerimiz hem de şehitlerimiz bizim için son derece değerli. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere sunduğu değer, bizim için daima rehber olacak ve onun izinde yürüyeceğiz. Sizinle bir arada olmak bizler için büyük bir mutluluk kaynağı. Nilüfer Belediyesi olarak her daim destekçiniziz” şeklinde konuştu.

    Etkinlikler ve İkramlar

    Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek yöneticileri de teşekkürlerini iletti. Gaziler Günü nedeniyle yapılan etkinlikler, hafta boyunca çeşitli aktivitelerle devam etti. Ev ve iş yerlerinde gerçekleştirilen ziyaretlerin yanı sıra, Mihraplı Şehitlik Yerleşkesi’nde şehit ve gazi yakınlarına 300 kişilik süt helvası ikram edildi. Ayrıca, kahraman gaziler ve şehit aileleri için Gölyazı gezisi düzenlendi. Katılımcılar, Gezintilerinde Nekropol Alanı, Gölyazı Kültürevi ve Ağlayan Çınar’ı ziyaret ederken, tekne turuyla Gölyazı’nın doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu.