Nazilli’de Mobil Masal Bahçesi Çocukları Bekliyor
Aydın’ın Nazilli ilçesinde, belediyenin atıl durumda olan bir otobüsü çocuklara yönelik hayal gücünü geliştiren bir masal bahçesine dönüştürdüğü belirtildi. Mobil Masal Bahçesi, ilçenin en kırsal bölgelerine giderek, modern oyun ekipmanlarıyla çocukların hem eğlenmesine hem de fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyor.
140 Bin TL’ye Mal Oldu
Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, projenin tanıtımını yaparak, özellikle kırsal mahallelerde yaşayan çocuklar için özel olarak hazırlanan bu girişimin 140 bin TL’ye mal olduğu bilgisini verdi. Başkan Tetik, “Minik kalplerin sevgisiyle büyümesi için bu projeyi hayata geçirdik.” diyerek, atıl durumdaki otobüsün çocuklar için nasıl yeniden tasarlandığını anlattı. Ayrıca, “Bu otobüs artık kırsal mahallelerde, sinema ya da oyun parkına gidememiş olan çocuklarımıza hizmet verecek. 140 bin TL maliyetle tekrar hayata kavuşturduğumuz bu otobüs, çocuklarımız için bir masal bahçesi haline geldi.” ifadelerini kullandı.
Oyun ve Sağlık Hizmetleri Bir Arada
Başkan Tetik, Mobil Masal Bahçesi’nin sadece bir oyun alanı olmadığını vurgulayarak, “Mobil Masal Bahçesi, kırsal mahallelerimizi sürekli ziyaret edecek bir araçtır. İçinde sağlık ekibimizden bir personelin yer alacağı bu otobüs, çocukların oyun oynarken sağlık sorunlarıyla da ilgilenecek.” dedi. Bu proje sayesinde, otobüs iki farklı amacın bir arada yerine getirileceğini belirtti.
Son olarak, projeye katkı sağlayan herkese teşekkür eden Başkan Tetik, gelecekte çocuklar için daha fazla projeye imza atmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.
NAZİLLİ BELEDİYESİ’NİN ‘MOBİL MASAL BAHÇESİ’ ÇOCUKLARIN HİZMETİNE GİRDİ
NAZİLLİ BELEDİYESİ’NİN ‘MOBİL MASAL BAHÇESİ’ ÇOCUKLARIN HİZMETİNE GİRDİ
NAZİLLİ BELEDİYESİ’NİN ‘MOBİL MASAL BAHÇESİ’ ÇOCUKLARIN HİZMETİNE GİRDİ
NAZİLLİ BELEDİYESİ’NİN ‘MOBİL MASAL BAHÇESİ’ ÇOCUKLARIN HİZMETİNE GİRDİ
NAZİLLİ BELEDİYESİ’NİN ‘MOBİL MASAL BAHÇESİ’ ÇOCUKLARIN HİZMETİNE GİRDİ