Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İdris Alan, 2027 Oda Seçimlerinde Yeniden Aday Olacağını Duyurdu

    Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 2027 seçimlerinde yeniden aday olacağını duyurdu. İdris Alan, iş dünyasıyla işbirliğinin önemini vurgulayarak, şeffaf yönetim anlayışı ve şehir sorunlarına duyarlılık konusunda taahhütlerde bulundu.

    Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 2027 seçimlerinde

    İdris Alan 2027 Oda Seçimlerine Adaylığını Açıkladı

    Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, 2027 yılında gerçekleştirilecek oda seçimlerine yeniden katılma niyetini duyurdu.

    Başkanlık Dönemindeki Yatırımları Vurguladı

    İdris Alan, yerel bir otelde düzenlenen basın toplantısında, başkanlık süresince gerçekleştirdikleri projeleri ve önümüzdeki seçimlerde yeniden aday olacağını dile getirdi. Elazığ TSO’nun birleştirici bir yapı olduğunun altını çizen Alan, “Tüm üyelerimizle işbirliği içerisinde şehrimizin sorunlarına duyarlıyız. Sık sık sektör temsilcilerimle bir araya gelerek istişare yapıyor ve çözümler arıyoruz” şeklinde konuştu.

    Alan, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarla da yürüttükleri işbirliklerine dikkat çekerek, “Üyelerimizin karşılaştığı sorunları çözmek için sürekli takipteyiz” dedi.

    Şeffaf Yönetim Vurgusu

    Başkan ayrıca, yönetim anlayışlarının merkezinde şeffaflık, mali tasarruf ve kaynakların verimli kullanılması olduğuna da değindi. “Hesabını veremeyeceğimiz tek bir kuruş yok” diyen Alan, gereksiz harcamalardan uzak durduklarını belirterek, “Ticaret ve Sanayi Odamızın her kuruşunun hesabını verebilen bir yönetim anlayışını benimsedik” ifadelerini kullandı.

    Seçim Sürecine Adaylık İniyeti

    2027 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirileceği tahmin edilen oda seçimlerine dair de açıklamalarda bulunan İdris Alan, “Yeniden aday olacağım ve üyelerimize hizmet etmeye talibim” şeklinde açıklama yaptı. Geçmiş dönemde elde ettikleri başarıların yanı sıra, eleştirilere de açık olduklarını belirten Alan, “Hizmet anlayışımızı her zaman ön planda tutarak belediyemizle ve hemşehrilerimizle birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

    Elazığ TSO’nun gücünü ve etkisini tüm Türkiye’ye duyurmak adına çabaladıklarının altını çizen Başkan Alan, seçime hazırlık sürecinde kendisine ve ekibine destek veren herkese teşekkür etti.