Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kars’ta Aranan 4 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

    Kars’ta, 4 yıl 6 ay hapis cezası bulunan bir kişi jandarma operasyonuyla yakalandı. Gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kars Valiliği, jandarmanın halk güvenliğini sağlamak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

    Kars'ta, 4 yıl 6 ay hapis cezası bulunan bir kişi

    Kars’ta 4 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

    Kars’ta, ile ilgili olarak kesinleşmiş toplamda 4 yıl hapis cezası bulunan bir kişi jandarma tarafından yakalandı.

    Kars İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik düzenli operasyonlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

    Ekipler, yaptıkları araştırmalar sonucunda “5607 Sayılı Yasa’nın 3/18 Maddesine Muhalefet” suçundan aranan bir kişiyi, saklandığı adreste düzenledikleri operasyonla etkisiz hale getirdi.

    Gözaltına alınan şüpheli, İl Jandarma Komutanlığına götürüldü ve burada gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliye önüne sevk edildi. Yetkili mahkeme tarafından tutuklanan şahıs, Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

    Kars Valiliği, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığımız, aranan şahısların yakalanması ve halkımızın güvenliğini sağlamak amacıyla durmaksızın çalışarak, vatandaşlarımızın emniyetine katkıda bulunmaya devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.