Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Dr. Memduh Büyükkılıç’tan 5. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’na Davet: “Şehri Sporla Buluşturuyoruz”

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 21 Eylül’de gerçekleşecek 5. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’na katılım çağrısında bulundu. Soğanlı Vadisi temasıyla düzenlenecek etkinlikte, 19 ülkeden 811 sporcu yarışacak. Ödül tutarı ise 1 milyon 864 bin TL olacak.

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 21 Eylül'de gerçekleşecek

    Kayseri Yarı Maratonu’na Davet

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Soğanlı Vadisi temalı Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’na katılmak üzere vatandaşları davet etti.

    Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin Altın Bayrak alarak 2024 Avrupa Spor Şehri unvanını kazandığını vurguladı ve şehrin Avrupa Spor Başkenti olma yolundaki çalışmaların devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Mehmet İlgü ErVa Spor Kulübü açılışında yaptığı konuşmada, her yıl büyük bir coşkuyla yapılan Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nun bu seneki Soğanlı Vadisi temasıyla gerçekleştirileceğine dikkat çekti. “Bu şehri sporla buluşturmak ve sporun başkenti haline getirmek için çalışmalarımız sürüyor.” ifadelerini kullandı.

    Yarış Detayları ve Katılım

    21 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek etkinlikte, Büyükkılıç, “21K uluslararası yarı maratonu, yurt içinden ve yurt dışından yoğun katılımı olan bir organizasyon. 10K halk koşusu ile birlikte çok farklı bir etkinlik sunacağız. Hep birlikte sağlıklı bir şekilde koşup bayram havasında bu güzel organizasyonu gerçekleştireceğiz.” dedi.

    Ayrıca, maratonda emeği geçenlere ve destek veren hayırseverlere teşekkür etti. Bu yılki Soğanlı Vadisi temalı maratonda, sporcular 21K, 10K ve Halk Koşusu parkurlarında yarışacak ve bu vesileyle Kayseri’nin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıma imkanı bulacaklar. Katılımcılar arasında Afganistan, Azerbaycan, Belarus, Almanya, Endonezya, İran, Irak, Kazakistan, Kenya, Mozambik, Rusya, Suriye, Tacikistan, Burundi, Etiyopya, Macaristan, Hollanda ve Tayvan’dan gelen toplam 811 yabancı sporcu yer alacak. Yarışmanın toplam ödül havuzunun ise 1 milyon 864 bin TL olduğu bildirildi.