Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eyüpsultan’da 35 Yaşındaki Ramazan Erbilenler İntihar Etti

    Eyüpsultan Düğmeciler Mahallesi’nde 35 yaşındaki Ramazan Erbilenler, tenteye bağladığı iple intihar etti. Vatandaşlar tarafından bulunan Erbilenler’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Komşusu Nilgün Çolak, Erbilenler’in iyi bir insan olduğunu belirtti ve intiharına üzüldüğünü ifade etti. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

    Eyüpsultan Düğmeciler Mahallesi'nde 35 yaşındaki Ramazan Erbilenler, tenteye bağladığı iple

    Eyüpsultan’da Bir İntihar Olayı Gerçekleşti

    Eyüpsultan’da, 35 yaşındaki Ramazan Erbilenler, yaşamına son vererek intihar etti. Olay, Düğmeciler Mahallesi’nde saat 17.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre, Erbilenler kendisini tenteye bağladığı bir ip ile asarak hayata veda etti.

    Olay Yerinde İlk Müdahaleler Yapıldı

    Cansız bedenini bulan çevre sakinleri, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan güvenlik güçleri, detaylı bir inceleme gerçekleştirdikten sonra Erbilenler’in cenazesini Adli Tıp Kurumu morguna götürdü.

    Görgü Tanıklarının Üzüntüsü

    Olay hakkında görüş bildiren bir vatandaş olan Nilgün Çolak, “Bu adam Eyüp’ün limoncusu, sarımsakçısıydı. İntihar ettiğini öğrendiğimde çok üzüldüm. Gerçekten iyi bir insandı. Her zaman limon ve sarımsak alışverişi yaptığımız kişiydi. Neden böyle bir şey yaptığını bilemiyoruz” ifadelerini kullandı.

    Bu olayla ilgili polis ekipleri, derinlemesine bir inceleme başlattı.