İpsala’da Motosiklet Kazası: Usta Yaralandı
Edirne’nin İpsala ilçesinde, motosiklet tamir eden bir usta, yaptığı test sürüşü esnasında kaza geçirdi.
Çarpışma Sonrası Düşme Meydana Geldi
Edinilen bilgiye göre, H.P. adlı motosiklet ustası, tamir ettiği aracı test etmek amacıyla yola çıktı. Seyir halindeyken, aniden bir otomobille çarpıştı. Bu çarpışmanın şiddetiyle motordan düşen H.P., yola savrularak çeşitli yerlerinden yaralandı.
Acil Müdahale Gerekliydi
Kazanın hemen ardından 112 Acil Servis ekipleri, yaralı sürücüye müdahale etmek üzere çağrıldı. H.P., ambulansla Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne nakledildi. Burada yapılan ilk tedavisinin ardından Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
İncelemeler Başlatıldı
Olayla ilgili olarak, gerekli incelemelerin başlatıldığı bilgisi verildi. Motosiklet kazası, bu tür test sürüşlerinin tehlikelerine dair bir kez daha dikkatleri çekti.
GÖĞÜS AĞRISI ŞİKAYETİYLE GELDİĞİ AMASYA ÜNİVERSİTESİ SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ BELİRLENEN 70 YAŞINDAKİ HASTA DAVUT BAKIR’IN ANJİYO YAPILABİLEN BİR MERKEZE SEVK EDİLMESİNE KARAR VERİLDİ.
SAMSUN’DAN HAVALANAN AMBULANS HELİKOPTER AMASYA 12 HAZİRAN STADYUMUNA İNDİ. O SIRADA ISINMA HAREKETLERİ YAPAN FUTBOLCULAR SAHAYI BOŞALTTI. AMBULANSLA GETİRİLEN HASTA SEDYEYLE AMBULANS HELİKOPTERE TAŞINARAK SAMSUN’A GÖTÜRÜLDÜ. YEŞİL SAHALARDA MAÇ ÖNCESİ ÇOK SIK GÖRÜLMEYEN BU DURUM TARAFTARLAR TARAFINDA DA MERAKLA İZLENDİ.
HASTANIN SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞUNU AÇIKLAYAN AMASYA VALİSİ ÖNDER BAKAN, “MAÇ ÖNCESİ BÖYLE BİR HASTA TRANSFERİ ÇOK KARŞILAŞTIĞIMIZ BİR DURUM DEĞİL. AMA ÜLKEMİZİN SAĞLIK HİZMETLERİ NOKTASINDA GELDİĞİ KABİLİYETİ GÖSTEREN BİR DURUM BU. GERÇEKTEN HEPİMİZ GURURLANDIK” DEDİ.
SAHAYI BOŞALTAN FUTBOLCULARA DA TEŞEKKÜR EDEN VALİ BAKAN, “SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ. ÖNCELİK HASTAMIZINDI. SAĞ OLSUNLAR. ONLAR DA ANLAYIŞ GÖSTERDİLER. HELİKOPTER DAVUT AMCAYI ALIP HASTANEYE ULAŞTIRDI” DİYE KONUŞTU.
İL EMNİYET MÜDÜRÜ ADATEPE İÇİN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİMASI BAHÇESİNDE KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ.
İL EMNİYET MÜDÜRÜ ADATEPE İÇİN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİMASI BAHÇESİNDE KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ.
İL EMNİYET MÜDÜRÜ ADATEPE İÇİN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİMASI BAHÇESİNDE KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ.
İL EMNİYET MÜDÜRÜ ADATEPE İÇİN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİMASI BAHÇESİNDE KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ.