Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hatay’da Freni Patlayan Kamyonun Sürücüsü Kaçtı, Polis Aramalara Başladı

    Hatay’ın Antakya ilçesinde freninin patlamasıyla devrilen kamyonun sürücüsü, kaza sonrası kayıplara karıştı. Yetkililer, sürücüyü bulmak için arama çalışmalarına başladı. Olay yerinde hemen ambulans ve itfaiye ekipleri de müdahale etti.

    Hatay'ın Antakya ilçesinde freninin patlamasıyla devrilen kamyonun sürücüsü, kaza sonrası

    HATAY (İHA) – Hatay’da freni patlayan bir kamyonun devrilmesi sonucunda, sürücünün olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Polis, kaybolan sürücüyü bulmak için harekete geçti.

    Kaza Detayları

    Kaza, Antakya ilçesinde bulunan Narlıca Mahallesi’nde meydana geldi. 06 FU 7742 plakalı kamyon, seyir halindeyken frenlerinin patlaması sonucu yol kenarına devrildi. Kamyonun devrilmesinin ardından sürücüsü, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Olayı gören çevre halkı durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

    Olay yerine kısa sürede gelen polis, ambulans ve itfaiye ekipleri, kazanın ardından sürücüyü kurtarmak için harekete geçti. Ancak itfaiye ekipleri, kamyonun içerisinde sürücüyü bulamadı. Olayın ardından kaybolan sürücünün izini sürmek için polis ekipleri arama çalışmalarına başladı.

    Polis Çalışmaları Devam Ediyor

    Sürücünün bulunması için yapılan çalışmalar, olayın ciddiyeti nedeniyle büyük bir titizlikle yürütülüyor. Polis, sürücünün kaybolduğu sırada bulunduğu bölgeyi ve çevresini detaylı bir şekilde incelemeye başladı. Kamyon kazası nedeniyle hasar gören alanda yapılan araştırmalar, sürücünün kaybolma sürecine dair ipuçlarını ortaya çıkarmak amacıyla sürdürülmektedir.

    Kazanın boyutları ve sürücünün kaybolması, hem polis hem de yerel halk arasında merak konusunu oluşturdu. Yetkililer, olayla ilgili daha fazla bilgiye ulaştıkça kamuoyunu bilgilendireceklerini duyurdu.