Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Vali Seddar Yavuz başkanlığında asayiş koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

    MALATYA VALİSİ SEDDAR YAVUZ’UN BAŞKANLIĞINDA ASAYİŞ KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLENDİ. TOPLANTIDA, KENT GENELİNDEKİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ VE ASAYİŞ OLAYLARINA İLİŞKİN KRİTİK KONULAR MASAYA YATIRILDI.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Malatya Valisi Seddar Yavuz’un başkanlığında Asayiş Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, kent genelindeki güvenlik önlemleri ve asayiş olaylarına ilişkin kritik konular masaya yatırıldı.

    Toplantının ana gündem maddeleri arasında uyuşturucuyla mücadele, terör örgütlerine yönelik operasyonlar, aranan şahısların yakalanması, trafik güvenliği, düzensiz göçle mücadele ve genel asayiş olayları yer aldı. İl genelindeki mevcut güvenlik durumunun değerlendirilmesi ve suç oranlarının düşürülmesine yönelik alınacak tedbirler detaylı bir şekilde ele alındı.

    Toplantının sonunda, güvenlik birimlerinin iş birliği içinde çalışarak, Malatya’nın güvenliğini en üst düzeyde sağlamaya devam edileceği ifade edildi.

    YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir