Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Balıkesir’in Susurluk İlçesinde Kamyonla Çarpışan Tofaş Otomobildeki 2 Kişi Yaralandı

    Balıkesir’in Susurluk ilçesinde Tofaş otomobil, bir kamyonla çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü F.N.Y. ve yolcu Ş.Y. yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Her iki sürücünün sağlık durumu iyi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Balıkesir'in Susurluk ilçesinde Tofaş otomobil, bir kamyonla çarpıştı. Kazada otomobil

    Susurluk’ta Kamyon ile Otomobil Çarpıştı: İki Yaralı

    Balıkesir’in Susurluk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kamyon ile çarpışan Tofaş marka otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.

    Kaza Detayları

    Alınan bilgilere göre, kaza, Balıkesir-Bandırma kara yolu üzerindeki Susurluk Göbel Mahallesi’nde, Fide Fabrikası’nın yakınlarında gerçekleşti. 10 APS 206 plakalı bir kamyon ile 10 SE 938 plakalı Fiat Palio marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın ardından otomobilin sürücüsü F.N.Y. ve yolcu pozisyonundaki Ş.Y. yaralandı. Kazanın bildirilmesi üzerine, olay yerine Susurluk Grup Amirliği’ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.

    Yaralıların Tedavisi

    İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda araçtan çıkarılan yaralılar, 112 sağlık ekipleri tarafından hızlı bir şekilde Susurluk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralılardan otomobil sürücüsü F.N.Y. ile kamyonun şoförü N.E.’nin sağlık durumlarının stabil olduğu bildirildi.

    İnceleme Başlatıldı

    Kaza ile ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma başlatıldığı kaydedildi. Olayın nedenleri ve kazanın oluş şekli hakkında detaylı bir inceleme yapılması bekleniyor.