Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

    Fenerbahçe, 17 Eylül’de oynayacağı Corendon Alanyaspor maçı için hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, çeşitli teknik ve bireysel çalışmalar gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler, yarınki antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

    Fenerbahçe, 17 Eylül'de oynayacağı Corendon Alanyaspor maçı için hazırlıklarına başladı.

    Fenerbahçe, Alanyaspor Maçına Hazırlanıyor

    Fenerbahçe, 17 Eylül Çarşamba günü evinde Corendon Alanyaspor ile gerçekleştireceği Trendyol Süper Lig 1. hafta erteleme karşılaşması için antrenmanlarını sabah saatlerinde başlattı.

    Özel Antrenman Programı

    Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde düzenlenen idman; ısınma hareketleri, çabukluk ve koordinasyon ile pas çalışmalarından oluştu. Futbolcular, daha sonra dar alanda çift kale maç yaparak takım oyununu pekiştirdiler. Antrenman, bireysel çalışmalara yönelerek sona erdi.

    Geçtiğimiz Trabzonspor maçında 11’le sahaya çıkan ve 60 dakika oyunda kalan oyuncular, rejenerasyon programına katılarak aktif dinlenme çalışmalarını sürdürebilirler.

    Sarı-lacivertli ekip, Corendon Alanyaspor maçı öncesi hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.