Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Özel Harekat Daire Başkanı olarak Bartın’dan ayrılıyor

    Bartın İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Özel Harekat Daire Başkanı olarak atandı. Yerel bürokratlarla vedalaşan Hayal, pazartesi günü Bartın’dan ayrılacak ve salı günü Ankara Gölbaşı’nda yeni görevine başlayacak.

    Bartın İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Özel Harekat Daire Başkanı

    Ünsal Hayal’den Bartın’a Veda Ziyareti

    Bartın Emniyet Müdürü olarak görevini sürdüren Ünsal Hayal, Özel Harekat Daire Başkanlığı’na atanmasının ardından, önümüzdeki pazartesi günü Bartın’dan ayrılacak.

    Bartın’da son iki yıldır İl Emniyet Müdürü olarak hizmet veren Ünsal Hayal, görev yaptığı süre boyunca kentteki polisler, amirler, müdürler ve bürokratlarla veda görüşmeleri gerçekleştirdi. Bartın Valisi Nurtaç Arslan’ı da makamında ziyaret eden Hayal, İhlas Haber Ajansı’nın Bartın ve çevresindeki ekibinin de iyi dileklerini aldı.

    Başkan Karaman’dan Teşekkür Ziyareti

    Görev süresi boyunca destek olan Kozcağız Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Emniyet Müdürü Hayal’ı makamında ziyaret ederek yeni görevi için başarılar diledi. Bu ziyaretler, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’nün farklı şube ve birimlerinde çalışan polis, komiser, amir ve emniyet müdür yardımcılarının da kendisiyle vedalaşmasıyla devam etti.

    Ünsal Hayal, pazartesi günü Bartın’dan ayrıldıktan sonra salı günü Ankara Gölbaşı’nda yeni görevine başlaması öngörülüyor.