Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hüseyin Yayman: “CHP’nin İçine Düştüğü Durum Bizi de Üzüyor”

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, CHP’nin içinde bulunduğu durumu eleştirerek, bunun hem partiye hem de demokrasiye zarar verdiğini belirtti. Muğla’da yapılan ‘Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’ etkinliğinde, terörle mücadele komisyonunun çalışmalarına da değinerek, süreçlerin şeffaf yürüdüğünü vurguladı.

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, CHP'nin içinde bulunduğu

    Hüseyin Yayman: CHP’nin Durumu Üzücü

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Hüseyin Yayman, CHP’nin içinde bulunduğu durumu değerlendirerek, bu durumun kendilerini de üzdüğünü ifade etti.

    Muğla’da Buluşma Gerçekleştirildi

    AK Parti’nin ‘Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’ programı çerçevesinde, Yayman ve İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın, Muğla’da partililer ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantının ardından AK Parti Muğla İl Başkanı Haluk Laçin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hedeflerini vurgulayarak, “Muğla’daki yatırımlarla hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

    CHP İçin Üzücü Gelişmeler

    Hüseyin Yayman, CHP’deki son gelişmelere değinerek, ana muhalefet partisi içinde yaşanan çekişmelerin üzüntü verici olduğunu belirtti. Yayman, “Şikayet eden ve şikayet edilen hep CHP’li. Bu durumun, Türkiye demokrasisi ve siyasi hayat için olumsuz olduğunu düşünüyoruz” dedi. Cumhuriyetin kurucu partisi olarak CHP’nin daha güçlü olmasının, Türkiye demokrasi için kritik öneme sahip olduğunu ifade eden Yayman, CHP’nin iç çekişmeler yerine ülke genelinde iktidarı hedeflemesi gerektiğini dile getirdi.

    Terörle Mücadele İçin Kararlı Adımlar

    Ayrıca, ‘Terörsüz Türkiye’ amaçlı kurulan komisyonun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Yayman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, bu sorunun sona ermesi gerektiği yönündeki görüşlerine vurgu yaptı. Yayman, komisyonun terör örgütünün silah bırakması ve kendini feshetmesi yönündeki temel amacını yineledi. Bu kapsamda, komisyonun şeffaf bir şekilde ilerlediğini, hiçbir gizli pazarlık olmadığını ve çeşitli toplumsal grupların hizmet sürecinde yer aldığını belirterek, “Şehit aileleri, Diyarbakır anneleri ve toplumun tüm kesimlerinden temsilciler burada seslerini duyurmuşlardır” dedi.

    Muğla’da düzenlenen ‘Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’na, Hüseyin Yayman ve Derya Ayaydın’ın yanı sıra eski ve yeni milletvekilleri, STK başkanları ve üyeleri de katılım sağladı.