Ayvacık Hayvan ve Emtia Panayırı İkincisi Başladı
Her yıl, binlerce ziyaretçinin ilgi gösterdiği Ayvacık Hayvan ve Emtia Panayırı’nın bu yılki ikinci etkinliği bugün itibarıyla kapılarını açtı.
Panayıra Çanakkale ile birlikte Balıkesir, Bursa, Denizli, Aydın, Muğla, İzmir ve İstanbul gibi pek çok ilden gelen esnaf, panayıra katılarak tezgahlarını kurdu. Ayvacık Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte, çeşitli yöresel ürünlerin yanı sıra elektronik eşyalar, giyim, hediyelik eşyalar, çeyiz ürünleri, ayakkabılar ve daha birçok çeşit satışı yapılıyor.
Geleneksel Panayır Geleneği Devam Ediyor
Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, panayırın her yıl düzenli bir şekilde gerçekleştirildiğini belirtirken, “Vatandaşlarımızdan gelen büyük ilgi doğrultusunda panayırımızı, sonbahar dönemine, yani eylül ayına alma kararı aldık. Bu yıl yoğun bir katılım bekliyoruz ve vatandaşlarımızın etkinlikten memnun kalacaklarına inanıyoruz” açıklamasını yaptı.
AYVACIK GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI BAŞLADI.
AYVACIK GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI BAŞLADI.
AYVACIK GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI BAŞLADI.
BAKAN ŞİMŞEK, GAZİANTEP’TE EKONOMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARINA KATILDI
BAKAN ŞİMŞEK, GAZİANTEP’TE EKONOMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARINA KATILDI
BAKAN ŞİMŞEK, GAZİANTEP’TE EKONOMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARINA KATILDI
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU ÜYESİ RIFAT PERAHYA (SAĞDA) VE FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU ÜYESİ HULUSİ BELGÜ (ORTADA) VE 1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ BARIŞ ÖZTÜRK (SOLDA)
1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ, İTALYA SERİE A TAKIMLARINDAN CONSOLİNİ VOLLEY’İN YÜZDE 30 HİSSESİNİ ALARAK, FENERBAHÇE KADIN VOLEYBOL TAKIMI İÇİN STRATEJİK BİR ADIM ATTI