Başkan Odabaşı’ndan Çocuklara Futbol Kaleleri
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, çocukların sosyal medya üzerinden yaptığı kale taleplerine kayıtsız kalmayarak, futbol oynamaları için gerekli kaleleri Papatya Parkı’na yerleştirdi.
Sosyal Medya Üzerinden Gelen İsteklere Hızlı Cevap
Eymir Mahallesi’nde ikamet eden çocuklar, sosyal medya aracılığıyla Başkan Odabaşı’na parklarındaki boş alanlara futbol kalesi talep ettiklerini belirten bir video gönderdi. Çocukların bu içten isteği üzerine hemen harekete geçen Odabaşı, Fen İşleri Müdürlüğü’ne kalelerin yapılması için talimat verdi.
Kısa sürede kalelerin üretimi tamamlandı ve parkın uygun alanlarına yerleştirildi. Çocuklar, yeni kalelerine ve futbol toplarına kavuştukları için büyük sevinç yaşadı ve keyifle maç yapmanın tadını çıkardı. Çocuklar, taleplerinin geri çevrilmemesinden dolayı Başkan Odabaşı’na teşekkür etti.
Mutluluğun Kaynağı: Çocukların Gülümsemesi
Sosyal medya hesabından çocukların futbol oynarkenki mutluluk anlarını paylaşan Odabaşı, “Çocuklarımızın içten taleplerine yanıt vermek sadece görev değil, bir mutluluk kaynağıdır. Sosyal medya üzerinden gelen isteklerine hızlıca cevap vererek Papatya Parkı’na futbol kalelerini kurduk. Dileğimiz, bu güzel müsabakalarda kimsenin sakatlanmamasıdır. Gölbaşı’ndaki her çocuğun güvenli, eğlenceli ve sağlıklı bir ortamda büyümesini sağlamak istiyoruz. Tüm çocuklarımıza iyi oyunlar ve bol gollü maçlar diliyorum. Gece gündüz, tüm vatandaşlarımızın taleplerine cevap vermek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE FUTBOL KALELERİ PARKA YERLEŞTİRİLDİ.
ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE FUTBOL KALELERİ PARKA YERLEŞTİRİLDİ.
ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE FUTBOL KALELERİ PARKA YERLEŞTİRİLDİ.