Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eski TBMM Başkanı Cahit Karakaş için TBMM’de Tören Düzenlendi

    Eski TBMM Başkanı Cahit Karakaş için TBMM’de bir anma töreni düzenlendi. Törene birçok siyasetçi ve ailesi katıldı. Karakaş’ın oğlu, babasının siyasi kariyerine vurgu yaptı. Cenaze namazı Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde kılınıp, naaşı Devlet Mezarlığı’na defnedilecek.

    Eski TBMM Başkanı Cahit Karakaş için TBMM'de bir anma töreni

    Cahit Karakaş İçin TBMM’de Anma Töreni Düzenlendi

    Eski TBMM Başkanı Cahit Karakaş’ın anısına Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir tören gerçekleştirildi.

    Tören, TBMM Şeref merdivenlerinde yapıldı ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, geçmiş dönem TBMM Başkanları, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Karakaş’ın aile üyeleri etkinliğe katıldı.

    Saygı Duruşu ve Dualar

    Törende amaç, Karakaş’a duyulan saygıyı göstermekti; bu bağlamda saygı duruşunda bulunuldu ve ardından dualar okundu.

    Karakaş’ın oğlu Hakkı Muammer Karakaş, babasının uzun siyasi kariyerine dikkat çekerek, Türkiye’nin zor zamanlarında Parlamentonun işleyişine katkı sağladığını ifade etti. Diğer oğlu Cem Karakaş ise, çocukluk anılarından bahsetti ve babasının kendisine sevgi dolu bakışlarla eşlik ettiğini anlattı.

    Cenaze Töreni Detayları

    Karakaş için cenaze namazı, öğle namazının ardından Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde düzenlenecek ve cenazesi Devlet Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.

    Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, törende gazetecilerin yönelttiği sorulara yanıt vermedi.