Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Vezirköprü’de Üniversiteyi Kazanan Öğrenciler İçin Kutlama Kahvaltısı Düzenlendi

    Samsun’un Vezirköprü ilçesinde üniversite kazanan öğrenciler, ilçe protokolüyle düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek başarılarını kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, etkinliğin geleneksel hale geleceğini vurguladı. Kaymakam Özgür Kaya ve Belediye Başkanı Murat Gül de öğrencilere destek verdiklerini belirtti.

    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde üniversite kazanan öğrenciler, ilçe protokolüyle düzenlenen kahvaltıda

    Vezirköprü’de Başarı Kutlaması

    Samsun’un Vezirköprü ilçesinde, üniversiteyi kazanan başarılı öğrenciler için düzenlenen kahvaltı etkinliği, ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti. Bu anlamlı etkinlikte öğrenciler, başarılarını kutlayarak motivasyonlarını artırma fırsatı buldular.

    Eğitime Destek Vurgusu

    Etkinlikte söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, eğitime olan katkılarından dolayı Kaymakam Özgür Kaya ve Belediye Başkanı Murat Gül’e şükranlarını sundu. Özata, “Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz bu kahvaltı etkinliğini, bu yıl da gerçekleştirdik. Amacımız, bu güzel geleneği sürdürmek” şeklinde konuştu.

    Belediye Başkanından Motive Edici Mesaj

    Belediye Başkanı Murat Gül de, üniversiteye yerleşen gençleri ve ailelerini tebrik ederek, “Eğitim hayatınız boyunca ülkemizin farklı bölgelerinde görev yaparak Vezirköprü’nün temsilcileri olacaksınız. Eğitim alacağınız şehirlere gitmek üzere huzurla yola çıkın. Bir gün ilçemizde öğretmen olarak sizleri görmek isteriz” dedi.

    Kaymakam’dan Destek Sözü

    Kaymakam Özgür Kaya, kazanılan başarılardan dolayı öğrencilere hitap ederek, “Her biriniz Türkiye’nin farklı illerinde eğitim göreceksiniz. Mezun olduktan sonra ülkemizin farklı yörelerinde milletimize hizmet edeceksiniz. Yolunuz açık olsun. Herhangi bir sorun yaşadığınızda destek için burada olacağız” ifadelerini kullandı.

    Etkinliğe, Vezirköprü Belediyesi’ne ait otelde yapılan programa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Halk Kütüphanesi Müdürü Kani Yılmaz, okul müdürleri ve üniversiteye yerleşen öğrenciler de katılım gösterdi.