Dynamic Guard-II/2025 Tatbikatı Deniz Kuvvetleri Tarafından Gerçekleştiriliyor
Deniz Kuvvetleri, 8-12 Eylül tarihleri arasında önemli bir tatbikat olan Dynamic Guard-II/2025’i başarıyla gerçekleştiriyor.
Milli Savunma Bakanlığı, tatbikatla ilgili yaptığı paylaşımda, “Doğu Akdeniz’de bayrağımız gururla dalgalanıyor. 8-12 Eylül 2025 tarihleri arasında Deniz Kuvvetlerimiz, Dynamic Guard-II/2025 Tatbikatı’na ev sahipliği yapıyor. Tatbikat, 8 Eylül’de yapılan geçiş eğitimleriyle resmi olarak başlamıştır.” ifadelerine yer verdi.
Bu tatbikat, Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki askeri varlığını pekiştirmek ve uluslararası işbirliğini geliştirmek amacıyla düzenlenmektedir.
DENİZ KUVVETLERİ 8-12 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA İCRA EDİLEN DYNAMİC GUARD-II/2025 TATBİKATI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR.
SNMG-2 KOMUTANI TUĞAMİRAL FRANCESCO IAVAZZO TCG GEDİZ’İ ZİYARET ETTİ.
SNMG-2 KOMUTANI TUĞAMİRAL FRANCESCO IAVAZZO TCG GEDİZ’İ ZİYARET ETTİ.