Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, İsrail’in Saldırılarını Görüştü

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yaptığı telefon görüşmesinde, İsrail’in Hamas müzakere heyetini hedef alan saldırısını kınadı. Erdoğan, Türkiye’nin Katar’a desteğini vurgularken, Gazze’deki katliamın sona ermesi için işbirliği kararı aldı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    **Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Temas Kurdu**

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bu önemli görüşmede, İsrail’in Katar’da bulunan Hamas müzakere heyetine yönelik gerçekleştirdiği saldırı ve bu duruma karşı atılabilecek ortak adımlar masaya yatırıldı.

    **Saldırıyı Kınadı ve Taziyelerini İletti**

    Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in bölgede gerilim ve istikrarsızlık yaratmayı hedefleyen, dost ve müttefik olan Katar’ın egemenliğini ihlal eden saldırısını şiddetle kınadığını dile getirdi. Menfur saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı dileklerini ileten Erdoğan, Türkiye’nin her zaman Katar Devleti’nin ve halkının yanında olacağını vurguladı.

    **İş Birliği İçin Anlaştılar**

    Erdoğan ve Al Sani, Gazze’deki insanlık dramının sona ermesi için ortak bir çaba içerisinde devam etme konusunda görüş birliğine vardı. İki liderin de bu konudaki kararlılığı, bölgedeki barış ve sükunet için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.