Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mardin Kızıltepe’de Alacak Verecek Kavgasında 7 Kişi Yaralandı, Polis Gözaltılar Yaptı

    Mardin’in Kızıltepe ilçesinde alacak-verecek yüzünden patlak veren kavgada 7 kişi yaralandı. Polis, kalabalığı kontrol altına almak için havaya ateş açtı ve birçok kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Mardin'in Kızıltepe ilçesinde alacak-verecek yüzünden patlak veren kavgada 7 kişi

    Kızıltepe’de Tartışma Kanlı Bitti: 7 Yaralı

    Mardin’in Kızıltepe ilçesinde alacak-verecek yüzünden meydana gelen çatışmada 7 kişi yaralandı. Olay yerine müdahale eden polis, kalabalığı kontrol altına almak için havaya ateş açmak zorunda kaldı ve birçok kişiyi gözaltına aldı.

    Alacak-Vercek Üzerine Tartışma Büyüdü

    Edinilen bilgilere göre, Kızıltepe Sanayi Mahallesi’ndeki bir binada iki grup arasında başlayan alacak-verecek meselesi, kısa sürede silahlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavga esnasında toplamda 7 kişi, çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelere kaldırıldı. Durumu kritik olmayan yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi.

    Polis Ekipleri Hızla Olay Yerindeydi

    İhbar sonrası hemen olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, kalabalığın dağılması için gerekli önlemleri almakta gecikmedi. Yaşanan bu olayın ardından polis, güvenlik amacıyla havaya ateş açtı ve birçok kişiyi gözaltına aldı.

    Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkililerin, lafı daha fazla uzatmadan duruma el koyduğu belirtiliyor. Olayla ilgili gelişmeler takip edilecek.