Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun’da 30 Yıldır Kravatlı Çay Servisi Yapan Adem Yıldırım, Müşterilerinden Tam Not Alıyor

    Samsun’da 30 yıldır çay ocağı işleten Adem Yıldırım, her gün kravat takarak hizmet veriyor. Müşterilerine duyduğu saygı nedeniyle bu geleneği sürdüren Yıldırım, hijyen ve kıyafet konusundaki titizliğiyle de dikkat çekiyor. Kravat takmadığında kendini kötü hissettiğini belirten Adem Yıldırım, 250 kravatı ile farklı stiller sunuyor. Müşterileri ise onu hem hayranlıkla izliyor hem de memnun kalıyor.

    Samsun'da 30 yıldır çay ocağı işleten Adem Yıldırım, her gün

    Samsunlu Çaycı, 30 Yıldır Kravatıyla Servis Yapıyor

    Samsun’un İlkadım ilçesinde yer alan Bedesten Çarşısı’nda, 30 yıldır çay ocağı işleten Adem Yıldırım (52), her gün kumaş pantolon, gömlek ve kravat giyerek müşterilerine çay servisi yapıyor. Yıldırım, 30 yıllık meslek hayatında hiç kravat takmadan çay dağıtmadığını vurguluyor.

    Kravatı Olmadan Kendini Eksik Hissediyor

    Yıldırım, çaycılık kariyerinin başlangıcından beri gözlemlenen bu dikkat çekici tarzını sürdürmekte kararlı. Kravat takmadığı günlerde kendisini boş hissettiğini ifade eden Yıldırım, bu durumu sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan müşterileri sayesinde azımsanamayacak bir takdir topladığını aktarıyor. Bu titizliğinin işine olan bağlılığını da yansıttığını belirtiyor. Hijyen ve hizmet konusunda da benzer bir titizlikle hareket ettiğinin altını çizen Adem Yıldırım, “30 yıldır bu meslekle uğraşıyorum. Her zaman kravat takarak ve güler yüzle hizmet veriyorum,” diyor.

    Müşterilerden Olumlu Yorumlar

    Kravatlı çaycıyla karşılaşmanın hayretle karşılandığı vurgularken, yeni gelen müşteriler, “Samsun’a yeni geldik, burada Adem Bey ile karşılaştık. Kendisinin ilgi ve özeni bizi mutlu etti,” şeklinde görüş belirtiyorlar. Yıldırım’ın daimi müşterileri ise yıllardır burada çay içtiklerini ve her seferinde aynı titizlik ve özenle karşılandıklarını dile getiriyorlar.

    Yıldırım, işletmesinde hizmet etmeyi sevdiği gibi, Türk futbolunun önemli takımlarından Samsunspor’a olan sevgisini de hiç gizlemiyor. “Başkan Yüksel Yıldırım’a kahve ısmarlamak istiyorum,” diyen Yıldırım, toplamda 250 tane kravat sahibi olduğunu ve her gün farklı bir kravatı tercih ettiğini aktarıyor. Kravat seçimlerinde genellikle Samsunspor’un renklerini tercih etmesi, onun takıma olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor.