Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Afyonkarahisar’da Boşanma Aşamasındaki Eşine ve Ailesine Tabanca ile Saldırı: 3 Kadın Ağır Yaralı

    Afyonkarahisar’da M.T., boşanma aşamasındaki eşi K.T., kayınvalidesi E.K. ve baldızı A.C.’yi parkta tabancayla vurarak ağır yaraladı. Ayrıca bacanağı R.Ç.’yi de yaralayan M.T. gözaltına alındı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

    Afyonkarahisar'da M.T., boşanma aşamasındaki eşi K.T., kayınvalidesi E.K. ve baldızı

    Afyonkarahisar’da Tabancalı Saldırı: Boşanma Aşamasındaki Eş ve Ailesinden 4 Kişi Yaralandı

    Afyonkarahisar’ın Örnekevler mahallesinde yaşanan korkunç bir olayda, bir kişi boşanma sürecindeki eşine ve ailesine silah ile saldırdı. Saldırıda 3 kadın ağır yaralandı.

    Olayın Detayları

    Edinilen bilgilere göre, M.T. isimli saldırgan, boşanma aşamasında olduğu karısı K.T., kayınvalidesi E.K. ve baldızı A.C.’ye, henüz belirlenemeyen bir nedenle parkta tabanca ile ateş açtı. Saldırı sonucunda, K.T., E.K. ve A.C., vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ciddi şekilde yaralandı. Ayrıca, M.T., bacanağı R.Ç.’yi de tabancanın kabzası ile darp ederek yaraladı.

    Olayın ardından çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi bölgeye intikal etti. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hızla ambulanslarla en yakın hastanelere sevk edildi.

    Saldırgan Gözaltında

    Yaşanan saldırının ardından M.T., olay yerine ulaşan polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detayların ortaya çıkması bekleniyor. Saldırı, yaşanan ailevi sorunların yıkıcı sonuçlarını bir kez daha gözler önüne serdi.