Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Manisa’nın Akhisar İlçesinde Otomobil Lastiği Patladı, Zincirleme Kaza 1 Can Aldı, 3 Yaralı Var

    Manisa’nın Akhisar ilçesinde, Vedat Kıyçak’ın kullandığı otomobilin lastiğinin patlaması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 49 yaşındaki Melek Kıyçak yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı. Kaza sonrası trafik uzun süre aksadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Manisa'nın Akhisar ilçesinde, Vedat Kıyçak'ın kullandığı otomobilin lastiğinin patlaması sonucu

    Akhisar’da Feci Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

    Manisa’nın Akhisar bölgesinde meydana gelen bir zincirleme trafik kazası, seyir halindeki bir otomobilin lastiğinin patlaması sonucu gerçekleşti. Bu talihsiz olayda, bir kişi hayatını kaybederken, üç kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

    Olayın Detayları

    Kaza, saat 13.50 sularında İzmir-Balıkesir Karayolu üzerinde yaşandı. Kazanın sebebi olarak, 49 yaşındaki Vedat Kıyçak’ın kullandığı 33 ACD 60 plakalı otomobilin lastiğinin patlaması gösterilirken, aracı kontrol edemeyen Kıyçak, karşı şeride geçerek 55 yaşındaki Süleyman Fevzi Akdoğan’ın kullandığı 45 NS 929 plakalı araca çarptı. Çarpışmanın sonuçları ağırdı, çünkü Kıyçak’ın aracı, aynı yönde seyreden 26 yaşındaki Semih Cangül’ün kullanmakta olduğu 45 AEU 143 plakalı otomobile de vurdu.

    45 NS 929 plakalı araç, çarpmanın etkisiyle karşı şeride savrulurken, Şans Emekli’nin kullandığı 45 FB 292 plakalı araca çarptı. Bu sırada kazayı gören 60 yaşındaki Mustafa Özgeç, 16 BSY 377 plakalı otomobili ile bariyerlere çarparak durabildi.

    Hayatını Kaybedenler ve Yaralılar

    Kazanın meydana geldiği araçta yolcu olarak bulunan 33 ACD 60 plakalı otomobildeki Melek Kıyçak, olay yerinde yaşamını yitirdi. Hafif yaralanan sürücü Vedat Kıyçak ve kızı Büşra Kıyçak, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ayrıca, yaralanan 45 AEU 143 plakalı aracın sürücüsü Semih Cangül ile yolcusu Mehmet Cangül de tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edildi.

    Uzun Süre Trafik Aksadı

    Kaza sonrası olay yerine jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri intikal etti. Araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından, İzmir-Balıkesir Karayolu’ndaki trafik akışı uzun süre tek şeritten sağlandı. Akhisar Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili olarak adli tahkikat başlattı.

    Haberin gelişmeleri takip edilecektir.